Magasinering som sätt att spara pengar

Har man flyttat eller bor i ett mindre boende och inte har plats med sina möbler och andra inventarier, erbjuds s k magasinering. Det fungerar som ett förrådsutrymme där lagring erbjuds för antingen kortare eller längre perioder. Vissa har behovet utav att hyra förråd under en kortare tid medan det för andra handlar om löpande förvaring och därför kan man antingen tillfälligt hyra förvaring av bohag eller under längre perioder till och med upp till flera år. Självklart finns det olika storlekar på förråden också, allt efter ditt egna behov.

Magasinering kan även vara aktuellt för ett företag som behöver ett extra lager för exempelvis arkivering eller för sina produkter och tjänster som inte får plats i de egna lokalerna. Man kan säga att det med andra ord ett förråd för både privatpersoner och företag. Istället för att betala onödigt dyrt för lokaler/förråd kan man alltid magasinera sitt bohag, det är ett garanterat billigt alternativ. Ett tips kan vara att du jämför magasineringsställen i ditt område innan du bestämmer dig. Detta eftersom du då kan göra en snabb prisanalys och ha möjligheten att välja det absolut billigaste alternativet.

Om man exempelvis inte har tillräckligt med plats hemma, tillfälligt ska renovera sin bostad, behöver en säsongförvaring för t ex trädgårdsmöbler och andra hobbyutrustningar eller allmänt är mellan två bostäder är magasinering den perfekta och smarta lösningen för dig, då det erbjuds till relativt billiga kostnader samtidigt som du kan få en hög service.

Det finns många företag runt om i landet som är specialiserade på just magasinering och om har tänkt att flytta så kan man förvara sina saker på rätt sätt och då sparar du både utrymme och pengar. Det erbjuds trygga och säkra förråd och lagerlokaler då vissa anläggningar även erbjuder övervakningssystem kombinerat med larmsystem dygnet runt. I och med detta system är inbrott nästintill omöjlig. Du har självklart också tillgång till din egen förvaring och tillhörigheter. Därmed kan du nästan alltid komma och gå som du vill. Ett nytt koncept erbjuds av Abalanza för dig som letar magasinering i Stockholm och magasinering i Göteborg.

Istället för att betala för dyra lokaler och förråd kan man magasinera. Man kommer alltså spara en hel del pengar då det oftast erbjuds bra priser per kvm och en hög service. Eftersom att man betalar per kubikmeter kan ett tips vara att man är noggrann med sin packning och sparar så mycket yta som möjligt. Om du packar på bästa möjliga sätt kan du spara en hel del pengar, med andra ord sparar man yta sparar man pengar. Tänk därför på att utnyttja ytan på det mesta effektivaste sättet. Vissa företag erbjuder även försäkring för din egen trygghet och även med denna skydd sparas pengar
Idag är vi medvetna om att en flytt inte är enkel att genomföra och därför finns det vissa företag som ser till att underlätta tillvaron då de hjälper till med packningen, flytten och transporten. Väljer man denna tjänst sparar man inte bara pengar utan även tid. Då slipper du med andra ord själva arbetsbördan med att krångla och hålla på med arbetet som ibland kan vara rätt tungt. Detta eftersom att du exempelvis inte då behöver hyra en lastbil eller bil med dragkrok.

Comments are closed.