Bär inte runt på lådor hyr container

När jag flyttade hemifrån så var det väldigt spännande och jag hade planerat hur möblerna skulle stå och det skulle se ut i varje rum. Men när jag såg hur mycket saker det var så förstod jag att detta inte skulle gå att göra klart på minst en vecka. Så jag sökte runt på google om olika sätt att förvara sina möbler under en korttid utan att det skulle kosta alldeles för mycket. Efter en stund så hittade jag ett företag som erbjöd uthyrning av containrar av olika storlekar som man antigen kunde ställa på sin mark eller låta den stå kvar hos dem.

Det var en av de bästa förvaringslösningar jag har varit med om. Jag hade gott om tid att möblera varje rum för sig utan att det var flyttkartonger i hela lägenheten. Att slippa flytta runt kartonger från rum till rum sparade väldigt mycket tid och sparade även på min starkas rygg. Det tog fyra dagar att få klart allt då tavlor, mat i kylskåpet också är inräknat. Jag lyckades göra allt själv i min egen takt och blev ändå klar väldigt snabbt med inredningen.

Jag rekommenderar starkt att till all de som ska flytta hemifrån eller håller på att renovera huset och har lite plats, att hyra en container eftersom det underlättar väldigt mycket och du får mer tid till att göra det trevligt och fint i ditt hus samtidigt som du kan arbeta som du vill och i ditt tempo, utan att behöva känna någon stress. Priset var väldigt lågt, vilket alltid är bra för både renoveringar och flyttar kostar pengar så du vill kunna spara in på allt du kan.

Comments are closed.